Levering 2-3 hverdage - info@farvetspartel.dk - Tlf. 33 220 240 forhandlet af rackbuddy

KABE Copenhagen bliver til DETALE CPH

Hidtil har du helt sikkert kendt spartelmalingen, som tryller selv den kedeligste væg om til en rå væg med betonlook, under navnet KABE Copenhagen, eller blot KABE. Men fra 1. marts undergår KABE Copenhagen selv en forvandling, når brandet skifter navn til DETALE CPH.

NYT NAVN, SAMME STÆRKE KERNE

Mens KABE skifter navn, er de velkendte og populære produkter heldigvis de samme. For KABE-produkterne er i den grad kommet for at blive, og det er blevet populært som aldrig før at kaste sig ud i små som store gør-det-selv-projekter og puste nyt liv i alt fra vægge, gulve, bordplader og møbler.

KABE-spartelmaling er kendt og elsket for dens evne til at tilføre en helt særlig karakter og et unikt udtryk til ethvert rum. En enkelt væg i en markant farve er en nem og overskuelig måde at ændre et rums udtryk, mens et helt rum malet i den samme farve skaber et helt nyt univers i rummet og gør det til en hel oplevelse at træde ind i.

Farverne, du kender fra KABE, forbliver også de samme. DETALE CPH kommer fortsat i 37 fantastiske farvevarianter, som alle er skabt med udgangspunkt i de nyeste farvetendenser, så du kan vælge lige præcis det udtryk, du drømmer om.

NYE PRODUKTNAVNE

Det er dog ikke kun brandet, der har været igennem en navneændring. Også produktnavnene har nemlig fået en make-over. Spartelmalingen kendt under det karakteristiske navn KABE hedder fremover KC14 Classic, mens KABE Raw nu går under navnet KC14 Raw. KABE Stone hedder nu STONE Classic, mens Raw-versionen nu kaldes STONE Raw.